Foto Slideshow

B

iografie
De uit Leiden afkomstige zangeres Naomi, geboren op 20 november 1992, heeft één passie en dat is zingen! Als kind stond zij al op de planken, o.a. bij het ‘Kinderen voor Kinderen Songfestival’.

In 2012 werd Naomi uitgekozen door de Toppers, René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling, als één van de 10 finalisten voor de Toppers Halftime Show. Deze uitslag was ’s avonds te zien bij SBS6 Shownieuws. Naomi deed auditie in het Hyves Hoofdkantoor te Amsterdam en de hele zaal en daarbij ook de Toppers zelf gingen volledig uit hun dak! “Een geweldige ervaring en dit had ik zeker niet willen missen” liet Naomi na afloop weten.
Met de audities van het SBS6 programma Bloed, Zweet & Tranen wist Naomi uiteindelijk door te komen tot en met de tv-audities. Het publiek was erg enthousiast en ook het jury commentaar van Gerard Joling, Danny de Munk, Roxeanne Hazes en Dré Hazes was zeer positief.

Naomi’s passie voor het levenslied werd steeds groter en zij nam,
samen met haar management, het besluit dat zij verder wilde gaan in de Nederlandstalige muziek. De single die volgde was “Een Zwoele Nacht”.
Een zomersingle waarbij de accordeon werd ingespeeld door Manfred Jongenelis en de gitaar door Rob Meulmeester. Na de release van deze single kreeg Naomi nog meer bekendheid in het land en er volgen diverse tv-opnames zoals Hart voor Muziek, Meer Hollands, Lucky Joe TV en Toppers van Oranje.

April 2014 is Naomi’s single “Ik Kan Jou Vergeten” uitgekomen.
Met deze single, geschreven door Jeffrey Weber en opgenomen in de studio bij Laurens van Wessel, laat de zangeres horen helemaal te gaan voor de Nederlandstalige volksmuziek.

Naomi wist in December 2014 “De Slag Om Het Piratenfestijn” van Sterren.nl te winnen, met als beloning een optreden voor maar liefst 27.000 mensen bij Het Mega Piratenfestijn in het Gelredome.
Op 27 januari 2015 zag Naomi een lang gekoesterde wens in vervulling gaan en tekende een platencontract bij CNR Music. In april van dat jaar verschijnt haar nieuwe single "Die Eerste Kus". Het nummer is geschreven en geproduceerd door Frank Verkooyen en wordt ondersteund door een geweldige videoclip.

Na het succes van "Die Eerste Kus" besloten zij een vervolg op deze single te maken. Naomi heeft tijdens een zonnige vakantie in het buitenland veel inspiratie opgedaan, waaruit de titel volgde "Jij Alleen". Het is een vrolijk, volks nummer met veel accordeonklanken.
De bijbehorende videoclip is geproduceerd door Kaska Producties en is te zien op YouTube.

Naomi is een jonge enthousiaste artiest met een groot doorzettingsvermogen. Niet alleen haar zangkwaliteiten, maar ook haar spontane en positieve uitstraling worden zeer gewaardeerd bij het publiek en blijven niet onopgemerkt.
Naomi maakt van ieder optreden weer een feestje!
Optreden Naomi