Foto Slideshow

N

aomi wil bouwvakkers van Nederland verrassen!
Na een korte time-out waarin de Leidse zangeres Naomi alles goed op een rijtje heeft gezet voor het vervolg van haar muzikale carrière, is het hoog tijd voor een verrassende nieuwe single:
‘De mannen van de bouw’.
Naomi kwam de laatste jaren nadrukkelijk in de schijnwerpers van het Nederlandse lied te staan; een artikel in weekblad Privé, auditie voor De Toppers Halftimeshow als ook haar deelname aan Bloed, Zweet & Tranen. Of wat te denken van haar overwinning tijdens “De Slag Om Het Piratenfestijn” met optreden voor maar liefst 27.000 liefhebbers in het Gelredome, als gevolg.
Naomi timmert flink aan de weg!

De zangeres is dolgelukkig met haar onlangs gemaakte keuzes: “Ik kan jullie vertellen dat ik mijn nieuwe single ‘De mannen van de bouw’ heb opgenomen in samenwerking met Laurens van Wessel en Frans Bauer! Deze echte volkse meezinger met hoog feestgehalte, welke is uitbracht op het Rood-Hit-Blauw-label, gaat de nazomer van 2016 veel vrolijkheid brengen. “Ik ben hier onwijs trots op”, zo laat Naomi weten.

Nieuwsartikel geplaatst op 14 september 2016

R

elease "De Mannen Van De Bouw"
Morgen is de officiële release van mijn nieuwe single, maar vandaag hebben jullie de primeur!
De videoclip van mijn nieuwe single "De Mannen Van De Bouw" staat online! En niet alleen op YouTube, maar ook op Spotify. Onwijs trots op deze nieuwe single, geschreven/gearrangeerd door Frans Bauer en Laurens van Wessel.

Nieuwsartikel geplaatst op 13 september 2016

N

ieuwe single
Nog even en dan is het zover!
Op woensdag 14 september wordt mijn nieuwe single uitgebracht, geschreven door Frans Bauer en Laurens van Wessel! Zijn jullie al nieuwsgierig geworden? Hou het dan zeker in de gaten!

Liefs, Naomi
Nieuwsartikel geplaatst op 19 juli 2016

E

igen bedrijf
Zoals de meesten van jullie weten heb ik al een aantal jaren mijn eigen bedrijf. Onlangs heb ik de naam hiervan gewijzigd en het zegt het al, DesigNK & Events is gespecialiseerd in grafisch vormgeven in de breedste zin van het woord en het verzorgen van bv. uw bedrijfsfeest of bruiloft met live muziek. Neem eens een kijkje op de website: www.designk-events.nl.

Liefs, Naomi‪

Nieuwsartikel geplaatst op 30 april 2016